Sykehusklovnene

I barnehagen lærer barna om viktigheten av å vise solidaritet og medmenneskelighet, i den forbindelse deltar vi hvert år i et solidaritetsprosjekt. I arbeidet med solidaritetsprosjektet fokuser vi på temaene empati, solidaritet, nestekjærlighet, og toleranse.

24. Oktober er det FN dagen, i forkant av denne dagen så jobber vi med barns rettigheter. Her bruker vi FN´s barnekonvensjon sine plakater som har både bilder og forslag til hvordan jobbe med temaet. Mye av fokuset her er hvordan vi har det i forhold til barn i andre land, hvilke rettigheter har våre barn. For å bidra inn i noe som barna våre kan relatere til så har vi bestemt at vi dette året vil være med og støtte sykehusklovnene i deres jobb.

Vi ønsker å bidra til at barn på sykehus opplever glede og magiske øyeblikk i en utfordrende hverdag. På den måten vil vi å la barna i barnehagen få verdien av å glede andre som ikke har det så godt.