Livssynsformål

Vår drift bygger på grunnleggende verdier i kristen og humanistisk arv og tradisjon. Vi ivaretar barndommens egenverdi og legger grunnlag for livslang læring gjennom samspill og lek. I arbeidet med barna legger vi vekt på verdiene undring, trygghet, likeverd og tilgivelse.

Akasia Arna kyrkjelyd sin barnehage er en menighetsbarnehage. Vi bidrar til å gi barn kunnskap om, erfaring med og opplevelse av kristen tro og tradisjon. Vi har et godt samarbeid med kirken. Vi besøker kirken til jul og påske og ved andre anledninger. I tillegg får vi besøk fra kirken som holder samlinger sammen med barna. Vi jobber med ulike bibelhistorier i løpet av året, gjennom lesing, gjenfortelling, dramatisering og lek.