Lek og læring i barnehagen

Leken er til enhver tid tilstede i barnehagehverdagen. Vi deler barna inn i ulike lekegrupper etter alder og modenhet. Vi jobber mye med å dele, vente på tur og hvordan vi kommuniserer sammen i leken. Personalet stimulerer og oppmuntrer barna i leken til enhver tid. Vi hjelper og veileder barna i deres lek. Vi voksne deltar aktivt i leken sammen med barna. På Kvitveisen har vi en smartboard som blir brukt til å vise oversikt over dagen, lese bøker i samling, undersøke det barna er opptatt av og pedagogiske spill.