Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager
Meny

Aktuelt

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Solidaritetsprosjekt i Akasia Barnehage

 Bamsesykehus i Akasia Bjerknesparken barnehage

Akasia Barnehage har solidaritetsprosjekt i alle våre barnehager. De fleste barnehagene våre gjennomfører deler av sitt solidaritetsarbeid i oktober måned i forbindelse med markering av FN dagen 24.10. Vi har fokus på FNs barnekonvensjon og samtaler med barna om barns rettigheter.

 

Det som er målet for solidaritetsarbeid i Akasia Barnehage er at barna får erfare at barn kan hjelpe andre barn. Ikke alle er i samme situasjon som oss, alle har vi rett til hjelp. Som likeverdige mennesker er vi alle en del av små og store fellesskap som vi har ansvar for å ivareta. Alles liv er sammenvevde og at dette gir oss en felles interesse i, og et felles ansvar for å sikre at alle kan leve meningsfulle liv.

 

Gjennom arbeidet har vi derfor fokus på at i dag er det vi som hjelper andre – i morgen kan det være vi som trenger hjelp. På denne måten utvikler barna empati, nestekjærlighet og respekt for andre, og lærer at alle er like mye verdt, uansett hvor og hvordan man bor og lever.

 

      

                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Personvern